Prisjustering

Till våra kunder,

På grund av förändrade priser från våra leverantörer kommer Prevex AB att göra en prisjustering per den 8 juli 2019.

Med vänliga hälsningar,

Henrik Granath
VD

 

Hantverksmässan 2019 

Då drar vi igång taggningen för hantverksmässan 2019!

Självklart så är förväntningarna höga och vi hoppas på en lika lyckad mässa som förra året.

Vi har i år igen FRI ENTRÈ och utöver det fyra olika paket, kontakta gärna din säljare eller närmsta butik för att få redan på mer. Det kommer även mer inom inom kort!

Ny försäljningschef på Prevex 

Martin Johansson blir ny försäljningschef på Prevex.
Han kommer närmast från rollen som Regionchef Syd inom Prevex, och har innan dess arbetat framgångsrikt som säljledare och säljare under många år. Martins uppgift blir att samordna och driva Prevex försäljning på fältet över hela Sverige.

Martin tar över efter Kalle Öberg, en av de tidigare ägarna av Prevex. Kalle har valt att lämna Prevex, men kommer att vara kvar fram till sommaren för att säkerställa överlämningar och kontinuitet.
”Prevex har vuxit framgångsrikt under de senaste åren, och har genomfört flera lyckade etableringar och förvärv. Kalle har varit starkt bidragande till denna resa”, säger Henrik Granath, VD på Prevex. ”Med Martin inleder vi nästa kapitel i Prevex utveckling, och jag ser verkligen fram emot den”
Prevex är en järnhandel för talanger och proffs och finns i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Borås, Göteborg (Hisings Backa och Sisjön) och Skövde.  

Martin Johansson

 

Webshop 

Kommer att ligga nere

Telefonlista samtliga filialer 

Telefonlista samtliga filialer

Backa & Sisjön: 031-742 85 00

Borås: 033 – 32 32 930

Halmstad: 035 – 735 09 90

Helsingborg: 042 – 424 09 80

Malmö: 040 – 39 49 30

Skövde: 0500 – 44 51 80

Verkstad: 031 – 742 85 22

Ekonomi: 08-685 59 99 / 010-47 11 908 (växel)  

 

 

 

Ny VD i Prevex AB 

Henrik Granath ny VD för Prevex AB                                             

Styrelsen i Prevex AB har utsett Henrik Granath till ny VD. Han tillträder befattningen den 14/8 och ersätter Conny Holmberg som tidigare valt att sluta sin anställning på egen begäran.

Henrik har en gedigen bakgrund från branschen och har haft flera ledande befattningar. Henrik kommer närmast från en position som VD för Dooria AB, idag helägt bolag av Jeld-Wen/Swedoor.

- Vi är mycket glada över att kunna presentera Henrik Granath som ny VD för Prevex, säger styrelseordförande Claes Seldeby. Han är en kompetent ledare och har i tidigare positioner visat hur man skapar både tillväxt och lönsamhet. Jag är övertygad om att han kommer att kunna vidareutveckla det som Conny Holmberg byggt upp under många år och leda Prevex till nya framgångar.

- Jag är hedrad över att få ta över som VD efter Conny Holmberg och att få leda ett företag med så stark kompetens och driv, säger Henrik Granath. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Prevex alla medarbetare, kunder och leverantörer för att ta nästa steg i företagets utveckling.

Göteborg 2017-08-01

För ytterligare information kontakta ordf. Claes Seldeby 070-631 64 05