Prevex öppnar ny järnhandel i Halmstad

 

Prevex fortsätter sin expansion med ännu en butik. Nu är det dags för Halmstad att få en komplett yrkesbutik med ett brett sortiment av proffsprodukter. Preliminär öppning beräknas ske under kvartal 1, 2018.

Henrik Granath, VD på Prevex:
”Att öppna i Halmstad är ett naturligt nästa steg för Prevex. Den nya anläggningen knyter ihop vår södra region med vår västra, och gör att vi kan serva kunder längs hela västkusten och en bra bit in i landet. Halmstad är även en expansiv region där vi redan har många av våra kunder på plats.”

Magnus Johansson, Regionchef Väst på Prevex:
Vi har sökt lokal i Halmstad under en längre tid och när vi fick reda på att lokalen på Andersbergsringen 106 blev tillgänglig kändes det rätt från början.

Lokalen har en naturlig närhet till E6:an och bästa skyltläge intill Laholmsvägen med dess 35 – 40 000 passerande fordon per dag.

Vi inleder omgående med en anpassning av lokalerna till vår verksamhet och ämnar öppna en fullskalig järnhandel under första kvartalet 2018.”

Prevex med huvudkontor i Göteborg och butik i både Sisjön, Malmö och i Helsingborg vänder sig till talanger och proffs inom Bygg, VVS och Industrivaruhandeln. Inriktningen är försäljning, låsverkstad, maskinservice samt utbildning inom säkerhet och arbetsmiljöfrämjande produkter och tjänster.

Butiken på Andersbergsringen 106 kommer att ha öppet alla vardagar mellan 06.30-16.30.

Ansvarig för etableringen är Magnus Johansson.

I samband med etableringen i Halmstad utannonserar vi även nya tjänster som kan sökas omgående via vår hemsida.

 

För mer information:

Magnus Johansson, Regionchef Väst, 0735-21 12 75
Magnus.johansson@prevex.se

Henrik Granath, VD, 0701-65 64 88
Henrik.granath@prevex.se

 

 

 

Ny VD i Prevex AB 

Henrik Granath ny VD för Prevex AB                                             

Styrelsen i Prevex AB har utsett Henrik Granath till ny VD. Han tillträder befattningen den 14/8 och ersätter Conny Holmberg som tidigare valt att sluta sin anställning på egen begäran.

Henrik har en gedigen bakgrund från branschen och har haft flera ledande befattningar. Henrik kommer närmast från en position som VD för Dooria AB, idag helägt bolag av Jeld-Wen/Swedoor.

- Vi är mycket glada över att kunna presentera Henrik Granath som ny VD för Prevex, säger styrelseordförande Claes Seldeby. Han är en kompetent ledare och har i tidigare positioner visat hur man skapar både tillväxt och lönsamhet. Jag är övertygad om att han kommer att kunna vidareutveckla det som Conny Holmberg byggt upp under många år och leda Prevex till nya framgångar.

- Jag är hedrad över att få ta över som VD efter Conny Holmberg och att få leda ett företag med så stark kompetens och driv, säger Henrik Granath. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Prevex alla medarbetare, kunder och leverantörer för att ta nästa steg i företagets utveckling.

Göteborg 2017-08-01

För ytterligare information kontakta ordf. Claes Seldeby 070-631 64 05

 

 

 

Prevex Helsingborg slår upp portarna 

Pressrelease

Ny butik i Helsingborg öppnar idag !

Idag den 1 augusti öppnar Prevex sin fjärde järnhandel för yrkesfolk.
I absolut bästa läge i Berga industriområde har vi nu etablerat oss med vår nya proffsjärnhandel på drygt 1.300 m2.
Förutom en komplett yrkesbutik genomför vi även skräddasydda utbildningar, hanterar lås & beslagsärenden samt tar emot dina el- och luftverktyg för service och reparation.
Vi håller till på Lilla Garnisonsgatan 27 och har öppet mellan 06.30-16.30 alla vardagar.

Conny Holmberg / VD Prevex AB
Magnus Lundberg / Regionschef syd Prevex AB

 

 

 

God Jul och Gott Nytt År!